Vegan Aubergine Massaman Curry

2.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • onions quartered
    120 g
  • raw unsalted peanuts
    30 g
  • red chilli deseeded, cut in pieces
    1
  • olive oil plus 2 Tbsp for drizzling
    30 g
  • freshly squeezed lemon juice
    50 g
  • water
    450 g
  • aubergine cut in cubes (1-2 cm)
    500 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • cornflour
    35 g
  • Thai massaman curry paste
    30 g
  • coconut milk
    150 g
  • agave syrup
    20 g
  • tinned chickpeas drained
    250 g
  • frozen green beans
    100 g
  • fresh button mushrooms halved
    100 g
  • fine sea salt plus extra to taste
    1 tsp
  • fresh coriander for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1160.1 mg
Eiwitten 11.8 g
Calorieën 1894.9 kJ / 452.9 kcal
Vetten 25.9 g
Vezels 11.3 g
Verzadigd vet 7.9 g
Koolhydraten 44.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...