Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g red onions, sliced thinly (1-2 mm)
- 30 - 40 g red wine vinegar, to taste
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ garlic clove (optioneel)
- 40 g freshly squeezed lime juice
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper
- 300 g water
- 500 g large raw prawns, peeled and deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
- 2 - 4 limes, sliced (2-3 mm)
- 200 g fennel bulb, sliced thinly (1-2 mm)
- 400 g cherry tomatoes, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 785 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Crab & Prawn Linguine
25 min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Prawn and Cucumber Salad
55 Min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Sicilian Salad
30min
Seafood Salad with Pearl Barley
1h 35min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Prawn Saganaki
35 min