Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g red onions, sliced thinly (1-2 mm)
- 30 - 40 g red wine vinegar, to taste
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ garlic clove (optioneel)
- 40 g freshly squeezed lime juice
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper
- 300 g water
- 500 g large raw prawns, peeled and deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
- 2 - 4 limes, sliced (2-3 mm)
- 200 g fennel bulb, sliced thinly (1-2 mm)
- 400 g cherry tomatoes, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 785 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Saganaki
35min
Seared Steak Rocket Salad
35min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Sicilian Salad
30 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Seafood Risotto
40 Min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 Min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 Min