Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g water
-
1
heaped Tbsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 400 g dried green lentils
- 100 g rice (e.g. Carolina) (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp tomato purée (optioneel)
- 15 g vinegar
- 50 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Lentil and Pancetta Stew
1h
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 min
Fish and Zucchini
35 min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min
Vegan Spanish Omelette
40 min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1h 5 min
Meatballs - Keftedes
2h 30 min
Polenta
50 min
Stracciatella Soup
30 min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min