Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g water
-
1
heaped Tbsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 400 g dried green lentils
- 100 g rice (e.g. Carolina) (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp tomato purée (optioneel)
- 15 g vinegar
- 50 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basic Bulgur
35 min
Spinach and tomato quiche
1h 45min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55p
Salt Cod Gratin
50 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Lentil and spinach soup
50 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Mushroom and Spinach Risotto
55p
Basic Millet
45 min
Red Lentil Soup
40 min