Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g water
-
1
heaped Tbsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 400 g dried green lentils
- 100 g rice (e.g. Carolina) (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp tomato purée (optioneel)
- 15 g vinegar
- 50 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1h 5min
Lentil and spinach soup
50min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Red lentil soup with cumin
55 min
Chicken moghrabieh
1h 25min
Soy goulash with dumplings
1h 25min
Bulghur and lentil soup
1h
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Red Lentil Soup
40min