Apparaten en accessoires
Veggie Loaded Pasta Sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
8 portions
Ingrediënten
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces6 oz
-
celery cut into pieces3 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
zucchini cut into pieces10 oz
-
red bell pepper cut into pieces, to taste2 - 3 oz
-
tomato paste½ oz
-
Italian seasoning (optioneel) to taste1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
crushed tomatoes, canned15 oz
-
vegetable stock6 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
278.1 mg
Eiwitten
1.9 g
Calorieën
250.9 kJ /
60 kcal
Vetten
2.2 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
9.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Li'l Hands - Kids in the Kitchen
11 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Tuscan White Bean Stew
1 Std.
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 Min
Steamed Broccoli
25 Min
Basic Soup Purée
45 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Vegetable pasta sauce
40 Min
Creamy vegetable rice
25 Min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 Min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1 Std. 15 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min