Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 6 oz carrots, cut into pieces
- 3 oz celery, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 10 oz zucchini, cut into pieces
- 2 - 3 oz red bell pepper, cut into pieces, to taste
- ½ oz tomato paste
- 1 tsp Italian seasoning, to taste (optioneel)
- ½ tsp salt, to taste
- 15 oz crushed tomatoes, canned
- 6 oz vegetable stock
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 250.9 kJ / 60 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 2.2 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 278.1 mg
Alternatieve recepten
Vegetable pasta sauce
40 min
Vegetarian Chilli
35 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 min
Cottage Pie
2h 15min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1h 15min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Tex-Mex Bowl
50 min
Steamed Broccoli
25 min