Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 6 oz carrots, cut into pieces
- 3 oz celery, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 10 oz zucchini, cut into pieces
- 2 - 3 oz red bell pepper, cut into pieces, to taste
- ½ oz tomato paste
- 1 tsp Italian seasoning, to taste (optioneel)
- ½ tsp salt, to taste
- 15 oz crushed tomatoes, canned
- 6 oz vegetable stock
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 250.9 kJ / 60 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 2.2 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 278.1 mg
Alternatieve recepten
Grated Cheddar Cheese
5min
Mushroom Taco Filling
35min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Boosted Breakfast Muffins
1h
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 Min
Steel Cut Oats
35min
Zucchini and Bacon Risotto
35min
Baby-friendly Veg-loaded Chilli Con Carne with Brown Rice
1h 10 min
Vegetable pasta sauce
40min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Broccoli Salad
5min