
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions cut into pieces
- 6 oz carrots cut into pieces
- 3 oz celery cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 10 oz zucchini cut into pieces
- 2 - 3 oz red bell pepper cut into pieces, to taste
- ½ oz tomato paste
- 1 tsp Italian seasoning to taste (optioneel)
- ½ tsp salt to taste
- 15 oz crushed tomatoes, canned
- 6 oz vegetable stock
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 60 kcal / 250.9 kJ
- Eiwitten
- 1.9 g
- Vetten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vezels
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Natrium
- 278.1 mg