Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Macadamia Ricotta
- 255 g macadamia nuts, raw (see Tips)
- water, to soak
- 1 lemon
- 85 g ice cubes
- 2 tbsp nutritional yeast
- 1 tsp salt (optional - see Tips)
- 15 g extra virgin olive oil
Pistachio Pesto
- 1 lemon
- 1 tsp salt
- 170 g shelled pistachios
- 100 g fresh basil, leaves only
- 60 g fresh English spinach
- 225 g extra virgin olive oil
Sun-Dried Tomato Pesto
- 200 g sun-dried tomatoes, drained
- 200 g Roma tomatoes, cut into halves
- 15 g fresh basil, leaves only
- 1 eschalot, cut into halves
- 140 g red capsicum, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g lemon juice
- 30 g agave syrup
- 1 tsp salt
Herb Oil
- 30 g fresh parsley, leaves only
- 15 g fresh basil, leaves only
- 15 g fresh English spinach
- 225 g extra virgin olive oil
Assembly
- 225 g zucchini (approx. 15 cm long)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 tomato, heirloom (medium-sized)
- fresh basil, e.g. petite Italian basil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5839 kJ / 1395.6 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 46.8 g
- Vetten
- 133.2 g
- Verzadigd vet
- 20.4 g
- Vezels
- 14.9 g
- Natrium
- 1271.9 mg
Alternatieve recepten
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15min
Gwinganna biryani (TM6)
25h 20min
Hoisin tofu with brown rice
50min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Chai-spiced nut butter
15 Min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6h 20 min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24h 40 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Mushroom and kale risotto
55min