Compatibele versies
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g fresh shiitake mushrooms, whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
- 150 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder
- 200 g zucchini, unpeeled and trimmed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, cut into pieces
- 40 g sesame oil
- 2 tsp white sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 50 g bean sprouts
- 14 pieces spring roll pastry sheets (21 cm)
- vegetable oil, to fry
- sweet chilli sauce, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 378.5 kJ / 90.5 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 337.3 mg
Alternatieve recepten
Indonesian white spice paste
35 dk
Vanilla Syrup
40 dk
Brandy snaps
30 dk
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1sa
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 45 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1sa
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 dk
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 Std.
Lime coriander vinaigrette
10 dk
Mango pudding (Brendan Pang)
2sa 15 dk