Compatibele versies
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g fresh shiitake mushrooms, whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
- 150 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder
- 200 g zucchini, unpeeled and trimmed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, cut into pieces
- 40 g sesame oil
- 2 tsp white sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 50 g bean sprouts
- 14 pieces spring roll pastry sheets (21 cm)
- vegetable oil, to fry
- sweet chilli sauce, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 378.5 kJ / 90.5 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 337.3 mg
Alternatieve recepten
Lebanese-style hommus
13u. 15min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1h
Korean fried chicken
4h
Ube Halaya Jam
2 Std. 10 Min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 Std. 40 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10 min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min
Pan de Sal
2h 20 min