Compatibele versies
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g fresh shiitake mushrooms, whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
- 150 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder
- 200 g zucchini, unpeeled and trimmed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, cut into pieces
- 40 g sesame oil
- 2 tsp white sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 50 g bean sprouts
- 14 pieces spring roll pastry sheets (21 cm)
- vegetable oil, to fry
- sweet chilli sauce, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 378.5 kJ / 90.5 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 337.3 mg
Alternatieve recepten
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min
Vegan 'pulled pork'
20 min
'Skinny' pineapple cordial
1 godz. 40 min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Celery salt
20 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Pickled vegetables
745 Std.
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10 min
Vegemite® and cheese scrolls
1 Std. 35 Min
Cheese and bacon scones
35 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min