Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buns
- 100 g mature cheddar cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 - 2 jalapeño chillies, deseeded and cut into halves
- 150 g milk
- 50 g water
- 1 tbsp dried instant yeast
- 450 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 pinch salt
- 50 g butter, cut into pieces
- 1 tbsp light brown sugar
- 1 egg
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp sweet smoked paprika
Piping
- 80 g plain flour
- 1 pinch salt
- 1 ½ tsp olive oil
- 60 g water
- 1 egg, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1059.4 kJ / 253.2 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 34.4 g
- Vetten
- 8.7 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 96.3 mg
Alternatieve recepten
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2 godz.
Macaroons
40 min
Stained glass Christmas biscuits
4 Std. 10 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1 Std. 30 Min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6h 10 min
Peanut butter and chocolate custard (TM6)
15 min
Pull-apart pizza sun
1 Std. 30 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25min
Chocolate hot cross buns
2 godz. 40 min
Party pretzel bites
1h 20 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 Std. 35 Min