Compatibele versies
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh bird's eye chilli, deseeded if preferred (optional)
- 1 garlic clove
- 20 g sesame oil
- 30 g light soy sauce
- 20 g Chinese black vinegar
- 40 g alcoholic ginger beer (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, to serve
- 1 - 2 tbsp sesame seeds, toasted, to serve
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 1504.8 kJ / 358.3 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 32.6 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1651.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Nam Jim
10min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Pork and prawn dumplings
55 min
Crayfish pâté
4h 45min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Char siu bao pork buns
6u. 35min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min