Apparaten en accessoires
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
1 Total recipe
Ingrediënten
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
fresh bird's eye chilli deseeded if preferred (optional)1
-
garlic clove1
-
sesame oil20 g
-
light soy sauce30 g
-
Chinese black vinegar20 g
-
alcoholic ginger beer (see Tips)40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, to serve1
-
sesame seeds toasted, to serve1 - 2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Natrium
1651.4 mg
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
1504.8 kJ /
358.3 kcal
Vetten
32.6 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
4.6 g
Koolhydraten
13.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dinner for two
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1u.
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25u. 40min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2u. 25min
Mac and smoky cheese
1u. 20min
Teriyaki salmon bao
1u. 50min
Jalapeño poppers
35min
Iced puff pastry
40min
Strawberry and meringue semifreddo
12u. 15min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24u. 55min
Spicy peach and mango chutney
45min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1u.