Compatibele versies
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh bird's eye chilli, deseeded if preferred (optional)
- 1 garlic clove
- 20 g sesame oil
- 30 g light soy sauce
- 20 g Chinese black vinegar
- 40 g alcoholic ginger beer (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, to serve
- 1 - 2 tbsp sesame seeds, toasted, to serve
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 1504.8 kJ / 358.3 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 32.6 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1651.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork and prawn dumplings
55min
Tandoori chicken pizza
1h 30min
Tandoori paste
5 Min
Korean marinade
40 Min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 Min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1 Std. 40 Min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1h 15min
Teriyaki sauce
25 Min