Apparaten en accessoires
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
4 portions
Ingrediënten
Chickpea tofu
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 - 2 tbsp
-
chickpea (besan) flour150 g
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
filtered water370 g
Spicy dipping sauce
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
Sriracha sauce65 g
-
lime juice30 g
-
filtered water1 tbsp
-
pure maple syrup20 g
-
spring onion/shallot cut into thin slices, to serve1
-
sesame seeds to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
8.9 g
Calorieën
1261.8 kJ /
300.4 kcal
Vetten
16.8 g
Vezels
5.8 g
Koolhydraten
25.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Hommus
15min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26u. 5min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Vegan hollandaise
10min
Cashew pouring cream
35min
Cashew cheddar cheese
3u. 10min
Plant-based parmesan
5min
Tofu 'sour cream'
5min
Tahini
20min
Breakfast sausages
1u. 5min
Vegan tiramisu
3u. 20min
Pulled BBQ jackfruit
25min