Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chickpea tofu
- 1 - 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 150 g chickpea (besan) flour
- ½ tsp salt
- ¼ tsp garlic powder
- ¼ tsp ground turmeric
- ¼ tsp ground cumin
- 370 g filtered water
Spicy dipping sauce
- 1 garlic clove
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 65 g Sriracha® sauce
- 30 g lime juice
- 1 tbsp filtered water
- 20 g pure maple syrup
- 1 spring onion/shallot, cut into thin slices, to serve
- sesame seeds, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1261.8 kJ / 300.4 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and sour tempeh
50 min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Honey ginger tofu with greens
2u. 25min
Mixed mushroom burgers
50 min
Vegan moussaka
1u. 50min
Blue cheese tofu dressing
5min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Chilli con tempeh
20min
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Tofu scramble
25 min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40 min