Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chickpea tofu
- 1 - 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 150 g chickpea (besan) flour
- ½ tsp salt
- ¼ tsp garlic powder
- ¼ tsp ground turmeric
- ¼ tsp ground cumin
- 370 g filtered water
Spicy dipping sauce
- 1 garlic clove
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 65 g Sriracha® sauce
- 30 g lime juice
- 1 tbsp filtered water
- 20 g pure maple syrup
- 1 spring onion/shallot, cut into thin slices, to serve
- sesame seeds, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1261.8 kJ / 300.4 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basil, avocado and hemp pesto
5 dk
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2 Std. 25 Min
Soba noodle and tofu salad
35min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Blue cheese tofu dressing
5 dk
Rogani kumbh
45min
Tofu scramble
25 Min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Mixed mushroom burgers
50min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min