Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g red onion, cut into quarters
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (3-4 cm)
- 3 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 100 g raw cashews
- 800 g canned whole tomatoes
- 500 g filtered water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 1 pinch salt
- 1 pinch sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1137.8 kJ / 270.9 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 17.8 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cream of tomato soup
25 min
Carrot and coriander soup
30 min
Sweetcorn and potato chowder
40 min
Vegetable soup
35 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Zucchini soup
25 min
Tomato and red lentil soup
30 min
Tomato soup with ham and cheese wands
1h 20 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min