Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)

Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)

4.8 8 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 portions

Ingrediënten

Flatbread
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • water
    150 g
  • white sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • baker's flour
    300 g
  • salt
    ½ tsp
Topping
  • beetroot trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    100 g
  • zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    150 g
  • carrot 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    100 g
  • sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • red capsicum cut into slices (5 mm)
    150 g
  • crème fraîche
    150 g
  • haloumi or feta cheese
    150 g
  • walnut halves roughly chopped
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 713 mg
Eiwitten 19.7 g
Calorieën 2862 kJ / 684.1 kcal
Vetten 35.1 g
Vezels 6.5 g
Verzadigd vet 12.4 g
Koolhydraten 74 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...