
Compatibele versies
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Flatbread
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g water
- 1 tsp white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 300 g baker's flour
- ½ tsp salt
Topping
- 100 g beetroot trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 150 g zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 100 g carrot 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 100 g sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g red capsicum cut into slices (5 mm)
- 150 g crème fraîche
- 150 g haloumi or feta cheese
- 50 g walnut halves roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 684.1 kcal / 2862 kJ
- Eiwitten
- 19.7 g
- Vetten
- 35.1 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vezels
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Natrium
- 713 mg