Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 24 fresh Swiss brown mushrooms
- 20 g olive oil, plus extra for brushing
- 130 g manchego cheese, rind removed and cut into pieces (3 cm), or cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 slice day old bread, torn into pieces
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pinches ground cayenne pepper
- 2 tsp dried oregano
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 145 kJ / 34.5 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 2.5 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 53.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2hod. 50min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1h 30min
Leek and smoked salmon dip
55min
Peppercorn sauce
20min
Camembert with cranberries and almonds
30 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Oysters with lime granita
5 min
Traditional cocktail sauce
5 min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 Std. 10 Min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1 godz.