Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 24 fresh Swiss brown mushrooms
- 20 g olive oil, plus extra for brushing
- 130 g manchego cheese, rind removed and cut into pieces (3 cm), or cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 slice day old bread, torn into pieces
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pinches ground cayenne pepper
- 2 tsp dried oregano
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 145 kJ / 34.5 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 2.5 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 53.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 Min
French dressing
5 Min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Tartare sauce
10 Min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 Min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 Min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Peaches in white wine syrup
4 godz.
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Tapenade
10 Min