Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peruvian yellow capsicum marinade
- 320 g yellow capsicums, cut in pieces
- 140 g milk
- 160 g water
- 10 g celery stalk
- 5 g fresh ginger
- 30 g shallots (approx. 3 shallots)
- 30 g lime juice
- 1 pinch salt
- ½ tsp Hainan yellow capsicum sauce
- 1 tbsp light soy sauce
Raw seabass salad
- 400 g seabass fillets
- 10 g sea salt
- 1 sweet corn on the cob, separate kernels and leaves
- 500 g water
- 5 g fresh red chillies
- 20 g shallots
- 40 g lime juice
- 4 stalks English celery, leaves only
- 4 stalks fresh coriander, leaves only
- 30 g crispy fried shallots
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 595 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Scrambled Tofu
20 min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min
Tofu stew
30 min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
Keine Bewertungen
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Sardines in parcels with green bean salad
Keine Bewertungen
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
1 godz. 30 min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1h 15min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Umami Soup
1 godz. 20 min
Arseeyah
50 min