Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peruvian yellow capsicum marinade
- 320 g yellow capsicums, cut in pieces
- 140 g milk
- 160 g water
- 10 g celery stalk
- 5 g fresh ginger
- 30 g shallots (approx. 3 shallots)
- 30 g lime juice
- 1 pinch salt
- ½ tsp Hainan yellow capsicum sauce
- 1 tbsp light soy sauce
Raw seabass salad
- 400 g seabass fillets
- 10 g sea salt
- 1 sweet corn on the cob, separate kernels and leaves
- 500 g water
- 5 g fresh red chillies
- 20 g shallots
- 40 g lime juice
- 4 stalks English celery, leaves only
- 4 stalks fresh coriander, leaves only
- 30 g crispy fried shallots
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 595 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Tofu stew
30min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
Nenhuma avaliação
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
Nenhuma avaliação
Coconut and Osmanthus Jelly
3 godz. 20 min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 Std. 10 Min
Tofu Balls
35 min
Umami Soup
1h 20min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Hearty Soya Bean Soup
50min
Neapolitan
Nenhuma avaliação
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Vegan Tangzhong Bread
3 godz. 5 min