Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 4 garlic cloves, to taste
- 40 g olive oil
- 150 g leeks, cut into slices
- 150 g carrots, cut into slices
- 1 pinch fine salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g white wine
- 1 tbsp ground paprika
- 1600 g pork tenderloins (400 g each)
- 1000 g water
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 5857 kJ / 1400 kcal
- Eiwitten
- 80 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 100 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rice with Duck
1h 5min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Chicken with red peppers
1h 5min
Pork Pilaf
45 min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 min
Pineapple Pork Chops
2h 40min