Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pork loin (approx. 1360 g)
- 225 g bacon, cured, smoked, sliced
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
- 340 g white wine
- 2 red onions, sliced into rings
- 2 apples, cored and sliced into rings
- 3 bay leaves, dried
- 3 sprigs rosemary, fresh
- 85 g Parmesan cheese, cubed
- 2 tsp white pepper, ground
- 1 tbsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1100.6 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 365.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Versatile smooth soup
45 min
Spring onion pork ribs
1 godz.
Avocado Tuna Boats
30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Cheat's Sriracha Sauce
168h 30 min
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min