Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pork loin (approx. 1360 g)
- 225 g bacon, cured, smoked, sliced
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
- 340 g white wine
- 2 red onions, sliced into rings
- 2 apples, cored and sliced into rings
- 3 bay leaves, dried
- 3 sprigs rosemary, fresh
- 85 g Parmesan cheese, cubed
- 2 tsp white pepper, ground
- 1 tbsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1100.6 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 365.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 Std.
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Chicken with tomato sauce
1 Std.
Chicken with red peppers
1h 5min
Meatballs in Spanish sauce
55min
Pork tenderloin parcels
1 Std.
Pork tenderloin with mustard sauce
30 Min
Chicken casserole with saffron and orange
1h 35min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.