Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pork loin (approx. 1360 g)
- 225 g bacon, cured, smoked, sliced
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
- 340 g white wine
- 2 red onions, sliced into rings
- 2 apples, cored and sliced into rings
- 3 bay leaves, dried
- 3 sprigs rosemary, fresh
- 85 g Parmesan cheese, cubed
- 2 tsp white pepper, ground
- 1 tbsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1100.6 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 365.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Potato Gratin
1 Std. 10 Min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Cheese Blintz Soufflé
1 Std. 10 Min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Pork tenderloin parcels
1h
Greek Style Pork Stew
50min
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40 Min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 min