Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g vegetable oil
- 15 g fresh ginger, thinly sliced
- 510 g pork spare ribs, cut into pieces (5 cm)
-
60
g crumb rock sugar
of 60 g brown sugar - 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Diao)
- 60 g rice vinegar
- 30 g soy sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1368 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 423 mg
Alternatieve recepten
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Pineapple Pork Ribs
1h 10 min
Spring onion pork ribs
1 Std.
Sweet and sour pork ribs
40 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Browning Pork Cubes
15 min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Char Siu Pork with Rice
8h 40 min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30min
Braised pork belly
55 Min