Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g vegetable oil
- 15 g fresh ginger, thinly sliced
- 510 g pork spare ribs, cut into pieces (5 cm)
-
60
g crumb rock sugar
of 60 g brown sugar - 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Diao)
- 60 g rice vinegar
- 30 g soy sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1937.4 kJ / 463.1 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 33.7 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 520.4 mg
Alternatieve recepten
Spring onion pork ribs
1 godz.
Sweet and sour pork ribs
40min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Geen beoordelingen
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Asparagus and Ham Rotelle
40min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 godz. 30 min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1h 20min
Char Siu Pork with Rice
8 Std. 40 Min
Braised pork belly
55min