Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bison Burgers
-
600
g bison, freshly ground (see Tip)
of 600 g ground bison, store bought - 8 g garlic cloves, peeled (approx. 2 large)
- 75 g onions, in pieces
- 1 egg
- 75 g beer, golden Canadian beer or ale (see Tip)
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp onion powder
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp dried red chili flakes
- 1 tsp salt
- freshly ground black pepper, to taste
- 135 g strong cheddar cheese, cut into 3 cubes
Grilled Picked Onions
- 150 g red onions, peeled and trimmed
- 120 g apple cider vinegar
- 60 g sugar
- 1 tsp salt
- olive oil, to grease
- 3 burger buns, toasted, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2823.1 kJ / 674.7 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 11.6 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 2213.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Horchata
5min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 Min
Ground Meat
35 Min
Steamed Egg Cups
20 Min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 Std. 25 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Deviled Eggs with Chow Chow and Cajun Sunshine
10 Std.
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45 Min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 Min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 Std.
Tomatillo Avocado Guacamole
10min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min