Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice
- 285 g basmati rice
- 765 g water
- 225 g coconut milk
- 225 g chicken stock
- 1 tsp turmeric, dried, ground
- 1 tsp salt, to taste
- 45 g butter, salted, in pieces
- 100 g almonds, flaked, toasted
- 60 g cranberries, dried
Sauce, Asparagus and Fillet
- 700 g tomatoes, ripe, quartered
- 10 basil leaves, fresh, large
- 2 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 15 g sugar
- 30 g extra virgin olive oil
- 100 g onions, quartered
- 1 beef tenderloin (approx. 850-1135 g)
- 2 tsp black pepper, freshly ground
- 115 g butter, salted, room temperature
- 255 g asparagus, trimmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3962 kJ / 947 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 56 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1566 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Acadian Chicken Fricot
1h 30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Mushroom Pie
1 Std. 40 Min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25min
Orange Herb Chicken and Rice
50min
Tropical Cashew Rice
1 godz. 45 min