Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grilled Vegetables
- 15 g olive oil
- 3 sweet corn cobs, husks and silks removed
- 2 zucchini, halved lengthwise, seeds removed (see Tip)
- 1 red bell pepper, stem and seeds removed, halved
- 2 jalapeño peppers, stems and seeds removed
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Cilantro Lime Vinaigrette
- 200 g olive oil
- 30 g fresh cilantro, leaves and tender stems
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 115 g lime juice, plus 1 extra lime, cut in wedges, to serve
-
30
g Dijon mustard
of 30 g wholegrain mustard - 30 g agave syrup
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1565 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 451 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Artichoke Alfredo Sauce
45 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Melon and Cucumber Sour (Mocktail)
10 min
Mexican chicken soup
40min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 Std. 10 Min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10 min