Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grilled Vegetables
- 15 g olive oil
- 3 sweet corn cobs, husks and silks removed
- 2 zucchini, halved lengthwise, seeds removed (see Tip)
- 1 red bell pepper, stem and seeds removed, halved
- 2 jalapeño peppers, stems and seeds removed
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Cilantro Lime Vinaigrette
- 200 g olive oil
- 30 g fresh cilantro, leaves and tender stems
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 115 g lime juice, plus 1 extra lime, cut in wedges, to serve
-
30
g Dijon mustard
of 30 g wholegrain mustard - 30 g agave syrup
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1565 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 451 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35min
Spicy Zucchini Noodles
10min
Garden Green Crêpes
1 godz. 15 min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Avocado Tuna Salad
5 min
Salmon Miso Soup
30 min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50min
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min