Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grilled Vegetables
- 15 g olive oil
- 3 sweet corn cobs, husks and silks removed
- 2 zucchini, halved lengthwise, seeds removed (see Tip)
- 1 red bell pepper, stem and seeds removed, halved
- 2 jalapeño peppers, stems and seeds removed
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Cilantro Lime Vinaigrette
- 200 g olive oil
- 30 g fresh cilantro, leaves and tender stems
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 115 g lime juice, plus 1 extra lime, cut in wedges, to serve
-
30
g Dijon mustard
of 30 g wholegrain mustard - 30 g agave syrup
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1565 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 451 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Creamy pea soup
40min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1h 10min
Melon and Cucumber Sour (Mocktail)
10min
Clam Boil
55min
New England Clam Boil
55min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55min
Tabouleh with quinoa and tuna
40min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Creole Style Jambalaya
1h 10min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45min