Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)

Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)

4.8 8 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 portions

Ingrediënten

  • yellow onion cut into quarters
    7 oz
  • garlic cloves
    4
  • pancetta cubed
    2 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • carrot diced (approx. 1 carrot)
    3 oz
  • tomato purée (concentrated)
    14 oz
  • fresh thyme, leaves only plus extra to garnish
    4 sprigs
  • balsamic vinegar
    ½ oz
  • beef stock paste (see Tip)
    1 tbsp
  • ground beef
    16 oz
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ⅛ tsp
  • squid ink pasta (see Tip)
    8 oz
  • cherry tomatoes cut into halves
    9 oz
  • black lentils canned, drained
    14 oz
  • grated Parmesan cheese (optioneel) to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1522.5 mg
Eiwitten 56.5 g
Calorieën 2729.1 kJ / 649.8 kcal
Vetten 27.4 g
Vezels 17.3 g
Verzadigd vet 9.8 g
Koolhydraten 35.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...