Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz yellow onion, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 2 oz pancetta, cubed
- 1 oz extra virgin olive oil
- 3 oz carrot, diced (approx. 1 carrot)
-
14
oz tomato purée (concentrated)
of 14 oz tomato passata - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ½ oz balsamic vinegar
- 1 tbsp beef stock paste (see Tip)
- 16 oz ground beef
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 8 oz squid ink pasta (see Tip)
- 9 oz cherry tomatoes, cut into halves
- 14 oz black lentils, canned, drained
- grated Parmesan cheese, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2729.1 kJ / 649.8 kcal
- Eiwitten
- 56.5 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 27.4 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 17.3 g
- Natrium
- 1522.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Steamed Broccoli
25 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Gut Immunity Shot
5 dk
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2h 35min
Steamed Asparagus
35min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Steamed Cod Over Greens
40min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min