Compatibele versies
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ orange, thin peelings of skin and juice
- ½ lemon, thin peelings of skin and juice
- 55 g olive oil
- 1 garlic clove
- 3 sprigs thyme, leaves only
- 500 g rabbit meat, cut in pieces (3-4 cm)
- 2 shallots, halved
- 100 g white wine, dry
- 50 g water
- 70 g pitted black olives
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1400 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 22.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1 Std. 30 Min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
Geen beoordelingen
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Rabbit stew
1 Std.
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 Std. 45 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min