Apparaten en accessoires
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 portions
Ingrediënten
-
orange thin peelings of skin and juice½
-
lemon thin peelings of skin and juice½
-
olive oil55 g
-
garlic clove1
-
thyme leaves only3 sprigs
-
rabbit meat cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
shallots halved2
-
white wine, dry100 g
-
water50 g
-
pitted black olives70 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
28.3 g
Calorieën
1400 kJ /
336 kcal
Vetten
22.5 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Italian Kitchen
62 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 h 15 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Venison and Potato Goulash
50 min
Minestrone
45 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Liver cake
1 h 50 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Iranian Vegetable Stew
1 h 30 min
Soparnik
1 h 45 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 h
Hazlenut and Sunflower Spread
8 h 10 min
Borscht
50 min