Compatibele versies
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ orange, thin peelings of skin and juice
- ½ lemon, thin peelings of skin and juice
- 55 g olive oil
- 1 garlic clove
- 3 sprigs thyme, leaves only
- 500 g rabbit meat, cut in pieces (3-4 cm)
- 2 shallots, halved
- 100 g white wine, dry
- 50 g water
- 70 g pitted black olives
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1400 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 22.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Roast Carrot Butter
1h
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Rabbit stew
1h
Roquefort Sauce
20 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Borscht
50min
Bloody Mary Soup
25 min
Double Pea and Chorizo Soup
45 min