Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
TM6 TM5

Gluten Free Savory Crêpes with Seafood

4.1 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

Crêpe Batter

  • 3 large eggs
  • 1 tsp salt
  • 10 ½ oz whole milk
  • 5 ½ oz rice flour
  • 2 oz salted butter, room temperature

Filling

  • 3 garlic cloves
  • 3 oz shallots, halved
  • 1 oz fresh parsley leaves (approx. 15 - 20 sprigs), plus extra to serve
  • 1 oz salted butter, room temperature
  • 18 oz seafood mix, frozen
  • 1 oz crème fraîche
  • 1 tbsp salted butter

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1251 kJ / 358 kcal
Eiwitten
21 g
Koolhydraten
27 g
Vetten
19 g
Vezels
2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten