Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 1 tsp salt
- 2 ½ oz vegetable shortening
- 13 oz all-purpose flour
- 6 - 6 ½ oz warm water, divided
Beef filling
- 19 ½ oz flank steak, semi-frozen, thinly sliced, divided
- 3 oz pitted black olives
- 4 oz red bell pepper, de-seeded and de-stemmed
- 2 oz white onion, cut into pieces
- ½ oz olive oil
- 5 oz fresh Roma tomatoes, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp ground cumin
- ¼ tsp oregano
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- all-purpose flour, to dust
- 1 large egg, beaten for egg wash
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1121 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20min
Carnitas
50 min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45 min
Chicken Enchiladas
40min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Tamales Verdes
2 Std. 55 Min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Dulce de Leche Ice Cream
12h
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Chicken Fajita Soup
50 min
Tres Leches Cupcakes
45min
Tinga de Pollo (TM6)
40min