![Shrimp and Grits Shrimp and Grits](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8ecb416c-f391-48fe-b2b3-9e8b8d94a10d/Derivates/b0a64f70-d0f5-485f-9020-ad2cee78de0c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shrimp
- 16 oz raw shrimp, medium size, peeled and deveined (approx. 14 oz peeled)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- ½ oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 ½ oz cheddar cheese, cubed
- 2 garlic cloves
- 3 oz yellow onion, quartered
- 5 oz green bell pepper, cut into strips
- 5 oz red bell pepper, cut into strips
- 1 oz unsalted butter
- 2 ½ oz Canadian bacon, cubed
- 4 oz beef andouille sausage, pre cooked, sliced (¼ in.)
- 4 oz pork andouille sausage, pre cooked, sliced (¼ in.)
-
½
oz all-purpose flour
of ½ oz corn starch, (approx. 1 tbsp) -
3 ½
oz chicken broth
of 1 tsp chicken stock paste, mixed with 3.5 oz water - 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- red chili sauce, to taste (optional)
Grits
- 11 ½ oz water
- ½ tsp salt
- 2 ½ oz grits, white
- 8 oz half and half
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2245.7 kJ / 536.8 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1986.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Split Pea Soup
1u. 25min
Chicken and Dumplings
45min
Texas Chili
1u. 10min
Italian Wedding Soup
1h 15 min
Chicken Enchiladas
40min
New England Clam Chowder
45min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Garlic Shrimp and Grits
1u. 10min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 мин.
Garlic Mashed Potatoes
50 мин.