Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 poblano chilies
-
14
oz mozzarella cheese, cut into pieces, divided
of 14 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces, divided - 21 oz Roma tomatoes, quartered
- 1 garlic clove
- 2 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 ½ oz water
- 36 oz boneless, skinless chicken breast, cut into pieces (1 in.)
- 3 ½ oz white onions, sliced
- 7 ½ oz canned sweet corn kernels, drained
- vegetable oil, to fry, as needed
- 18 corn tortillas
- 5 oz sour cream, divided
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2339 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Chicken Enchiladas
40min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Fish Tacos
45min
Meat and Rice Casserole
1h 15min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Beef Barbacoa
2h
Chicken Tetrazzini
40min
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min