Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 60 g brown onion
- 10 sprigs fresh herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing
- 400 g canned chopped tomatoes
- 800 g rabbit meat, cut into pieces (approx. 6 cm)
- 50 g water
- 40 g dry white wine
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1760.3 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 59.1 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 926.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Beef with Mushrooms
30 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1sa 10 dk
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 godz.
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1h 30min
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50 min
Cheese mousse
10 dk
Rabbit stew (Gibelotte)
1sa 35 dk
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Yoghurt soup cups
1sa 10 dk
Stuffed tomatoes
50 min
Tuna mousse
10 dk