Rabbit stew
TM6 TM5 TM31

Rabbit stew

3.6 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g extra virgin olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 60 g brown onion
  • 10 sprigs fresh herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 800 g rabbit meat, cut into pieces (approx. 6 cm)
  • 50 g water
  • 40 g dry white wine
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1760.3 kJ / 419 kcal
Eiwitten
59.1 g
Koolhydraten
4.4 g
Vetten
16.7 g
Verzadigd vet
5.5 g
Vezels
2.2 g
Natrium
926.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten