Apparaten en accessoires
Rabbit stew
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
brown onion60 g
-
fresh herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing10 sprigs
-
canned chopped tomatoes400 g
-
rabbit meat cut into pieces (approx. 6 cm)800 g
-
water50 g
-
dry white wine40 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
926.1 mg
Eiwitten
59.1 g
Calorieën
1760.3 kJ /
419 kcal
Vetten
16.7 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
5.5 g
Koolhydraten
4.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
500 calorie meals
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Garlic mushrooms
25min
Stuffed tomatoes
50min
Pork Pilaf
45min
Bolognaise sauce for two
20min
Prawn stir-fry
25min
Gerbeaud Cakes (Metric)
1u. 20min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1u. 15min
One pot pasta with chorizo
35min
Tomato basil chicken stew
35min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Goulash soup
2u. 35min