Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 60 g brown onion
- 10 sprigs fresh herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing
- 400 g canned chopped tomatoes
- 800 g rabbit meat, cut into pieces (approx. 6 cm)
- 50 g water
- 40 g dry white wine
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1760.3 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 59.1 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 926.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Pork fillet with mustard
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Creamy turkey stew (TM6)
3h 50min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1h 30min
Rabbit stew (Gibelotte)
1 godz. 35 min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 godz. 30 min
Stuffed tomatoes
50min
Cabbage rolls
1 Std. 50 Min
Hungarian goulash
1h 30min