Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 60 g brown onion
- 10 sprigs fresh herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing
- 400 g canned chopped tomatoes
- 800 g rabbit meat, cut into pieces (approx. 6 cm)
- 50 g water
- 40 g dry white wine
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1760.3 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 59.1 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 926.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Tuna empanadas
2h
Gluten Free Banana Oat Waffles
Geen beoordelingen
Beef Stew with Cauliflower Mash
2h
Creamed Peas and Ham
30 min
Honey loquat paste
1h
Circassian Chicken
2h
Grah i Varivah (Bean Soup)
2h
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1h 30 min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1h 40min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min