Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1 cm)
- 70 g celery, cut into thin slices (5 mm)
- 200 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 1 garlic clove, cut into slices
- 150 g bacon cubes
- 50 g white wine
- 2 tbsp plain flour
- 800 g skinless boneless turkey leg meat, cut into pieces (4 cm)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 500 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp Dijon mustard
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2307.8 kJ / 549.5 kcal
- Eiwitten
- 47.3 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 34.6 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 2166.5 mg
Alternatieve recepten
Stuffed tomatoes
50min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Lentil hotpot
12h 45min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Cream of mushroom soup
20 Min
Beef "Burgundy"
40 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 Std. 5 Min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Tomato basil chicken stew
35 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min