Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 150 g onion (1 onion), cut into halves
- 40 g olive oil
- 2 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
-
2
pinches saffron powder
of ½ tsp saffron threads -
¼
tsp smoked paprika powder
of ¼ tsp sweet paprika powder - 1 - 2 pinches ground nutmeg
-
800
g beef topside steak, trimmed and cut into cubes (3 cm)
of 800 g beef rump steak, trimmed and cut into cubes (3 cm) -
1 - 2
tbsp vegetable stock paste, homemade, to taste
of 1 - 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 2 tsp plain flour
- ½ tsp fine salt
- ½ tsp black pepper, freshly ground
-
300
g pearl couscous
of 300 g couscous, medium grain - 900 g water
- 180 g carrots, cut into pieces (1-2 cm)
- 220 g turnip, cut into pieces (1-2 cm)
- 250 g courgette, cut into pieces (1-2 cm)
- 100 g raisins
- 240 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight after draining)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4467 kJ / 1063 kcal
- Eiwitten
- 86.3 g
- Koolhydraten
- 99.5 g
- Vetten
- 32.7 g
- Vezels
- 15.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mulled white wine
15 Min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10 phút
Grated Carrot Salad
10 Min
Vegetable tortilla with chorizo
50min
Slow Cooked Beef and Artichokes
2h
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2h
Chicken with bulgur and vegetables
3u. 5min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2h 40 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Creamy Moroccan bean soup
35 Min
Chicken in peach sauce
40min