Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 150 g onion (1 onion), cut into halves
- 40 g olive oil
- 2 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
-
2
pinches saffron powder
of ½ tsp saffron threads -
¼
tsp smoked paprika powder
of ¼ tsp sweet paprika powder - 1 - 2 pinches ground nutmeg
-
800
g beef topside steak, trimmed and cut into cubes (3 cm)
of 800 g beef rump steak, trimmed and cut into cubes (3 cm) -
1 - 2
tbsp vegetable stock paste, homemade, to taste
of 1 - 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 2 tsp plain flour
- ½ tsp fine salt
- ½ tsp black pepper, freshly ground
-
300
g pearl couscous
of 300 g couscous, medium grain - 900 g water
- 180 g carrots, cut into pieces (1-2 cm)
- 220 g turnip, cut into pieces (1-2 cm)
- 250 g courgette, cut into pieces (1-2 cm)
- 100 g raisins
- 240 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight after draining)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4467 kJ / 1063 kcal
- Eiwitten
- 86.3 g
- Koolhydraten
- 99.5 g
- Vetten
- 32.7 g
- Vezels
- 15.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Korma (Cashew Chicken)
25 min
Leek quiche
1h 45 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10 min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
Beef Stew with Cauliflower Mash
2h
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4h
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 min
Pumpkin soup
35 min
Lentil and spinach soup
50 min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1sa 35 dk
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min