Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1135 g chicken breast, skin on or skinless, boneless, skinless
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
- 340 g artichoke heart, marinated, drained and halved
-
115
g Kalamata olive, pitted, drained
of 115 g olive, green, pitted, drained - 1 tsp salt
- ¼ tsp black pepper, ground
- 1 tablespoon extra virgin olive oil
- 5 garlic clove
- 10 sprig dill, fresh, leaves only, to taste
- 115 g red bell pepper, stem and seeds removed, quartered
- 115 g red onion, quartered
-
1
tbsp oregano, dried
of 5 sprigs oregano, fresh - 340 g heirloom tomato, quartered
- 3 bay leaf, dried
- 1 lemon, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1223 kJ / 292.3 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 493.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick chicken tikka masala
35min
Creamy chicken curry and rice
45min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Thai red chicken curry and rice
40min
Creamy beef curry and rice
1h 15min
Roast Chicken with Vegetables
1h 10min
"Marry me" chicken pasta
30 dk
Meatballs with chilli cheese potatoes
1h
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Geen beoordelingen
Potato Curry Soup
35min
Steamed bánh mì burgers with pickled carrots
45min
Chicken gyros with tzatziki
30 dk