Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1135 g chicken breast, skin on or skinless, boneless, skinless
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
- 340 g artichoke heart, marinated, drained and halved
-
115
g Kalamata olive, pitted, drained
of 115 g olive, green, pitted, drained - 1 tsp salt
- ¼ tsp black pepper, ground
- 1 tablespoon extra virgin olive oil
- 5 garlic clove
- 10 sprig dill, fresh, leaves only, to taste
- 115 g red bell pepper, stem and seeds removed, quartered
- 115 g red onion, quartered
-
1
tbsp oregano, dried
of 5 sprigs oregano, fresh - 340 g heirloom tomato, quartered
- 3 bay leaf, dried
- 1 lemon, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1223 kJ / 292.3 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 493.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fattoush with grilled haloumi
Geen beoordelingen
Jersey Beef
30min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40min
Spanish Tortilla
1h
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 Std. 15 Min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45min