Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1135 g chicken breast, skin on or skinless, boneless, skinless
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
- 340 g artichoke heart, marinated, drained and halved
-
115
g Kalamata olive, pitted, drained
of 115 g olive, green, pitted, drained - 1 tsp salt
- ¼ tsp black pepper, ground
- 1 tablespoon extra virgin olive oil
- 5 garlic clove
- 10 sprig dill, fresh, leaves only, to taste
- 115 g red bell pepper, stem and seeds removed, quartered
- 115 g red onion, quartered
-
1
tbsp oregano, dried
of 5 sprigs oregano, fresh - 340 g heirloom tomato, quartered
- 3 bay leaf, dried
- 1 lemon, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1223 kJ / 292.3 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 493.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2h 40min
Korean Bo ssam
29h 20min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Penne with mussels
1h 5 min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1 godz.
Sous-Vide Osso Buco
12hod. 40min
Mozambican chicken curry
35min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM6)
1h 30min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 godz.