Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tuna filling
- 300 g onions, cut in quarters
- 150 g red peppers, cut in pieces
- 150 g green peppers, cut in pieces
- 200 g canned crushed tomatoes
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- 200 g canned pickled tuna ("bonito en escabeche"), drained (see tip)
- 2 hard-boiled eggs, chopped
Empanada dough
- 50 g water
- 50 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine
-
90
g lard
of 90 g butter - 1 egg
-
25
g fresh yeast, crumbled
of 3 tsp dried yeast - 450 g bread flour
- 1 tsp salt
Assembly
- flour for dusting
- 1 egg, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2904 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cinnamon Roll Waffles
1h 35min
Olive Spread
5min
Surimi Stick Salad (TM6)
15min
Ghostly Pizza
2 godz. 10 min
Nanaimo Bars
3 godz. 5 min
Pink Waffles with Fruit
30min
Sesame salmon and pea soup
1h
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1 Std. 30 Min
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1 Std. 45 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1h
Polenta
1h