Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tuna filling
- 300 g onions, cut in quarters
- 150 g red peppers, cut in pieces
- 150 g green peppers, cut in pieces
- 200 g canned crushed tomatoes
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- 200 g canned pickled tuna ("bonito en escabeche"), drained (see tip)
- 2 hard-boiled eggs, chopped
Empanada dough
- 50 g water
- 50 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine
-
90
g lard
of 90 g butter - 1 egg
-
25
g fresh yeast, crumbled
of 3 tsp dried yeast - 450 g bread flour
- 1 tsp salt
Assembly
- flour for dusting
- 1 egg, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2904 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna and Olive Empanaditas
4h 5min
Green Olive Dip
10min
Cinnamon Roll Waffles
1sa 35 dk
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25 min
Pancake muffins with banana and chocolate
30 min
Chicken with bulgur and vegetables
3 Std. 5 Min
Turkey rolls with gorgonzola
1h
Chicken and pear pie
Geen beoordelingen
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Pizza Waffles
1h 15 min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM6)
1h 30min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2u. 45min