Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tuna filling
- 300 g onions, cut in quarters
- 150 g red peppers, cut in pieces
- 150 g green peppers, cut in pieces
- 200 g canned crushed tomatoes
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- 200 g canned pickled tuna ("bonito en escabeche"), drained (see tip)
- 2 hard-boiled eggs, chopped
Empanada dough
- 50 g water
- 50 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine
-
90
g lard
of 90 g butter - 1 egg
-
25
g fresh yeast, crumbled
of 3 tsp dried yeast - 450 g bread flour
- 1 tsp salt
Assembly
- flour for dusting
- 1 egg, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2904 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Yoghurt Cake
1h
Amaranth Crispbread
1 Std. 15 Min
Coulibiac
2 Std. 15 Min
Vanilla Cream Gugelhupf
1h 20 min
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
2 Std.
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5h 40min
Strawberry and pear pudding
Geen beoordelingen
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1h 30min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35min
Strawberry Bavarois
6 Std.
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1 Std. 10 Min