Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 100 g onions, cut in halves
- 200 g red peppers, cut in pieces
- 30 g olive oil, plus extra for frying
- 600 g raw squid rings
- 5 pinches salt
- 2 pinches ground Espelette pepper
- 1 lemon, preferably organic, zest and juice
- 10 fresh basil leaves, chopped
- 500 g tomatoes, cut in halves
- 3 pinches ground white pepper
- 400 g courgettes, cut in cubes (approx. 1 cm)
- 100 g yellow pepper, cut in strips (approx. 3 cm long)
- 200 g fennel bulb, cut in strips (approx. 3 cm long)
- 160 g green olives, pitted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1494 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Ratatouille
40 min
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Clam Chowder
55 min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2h 30min
Cream of red pepper and ginger soup
50 min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1 godz. 20 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35 min.