Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 100 g onions, cut in halves
- 200 g red peppers, cut in pieces
- 30 g olive oil, plus extra for frying
- 600 g raw squid rings
- 5 pinches salt
- 2 pinches ground Espelette pepper
- 1 lemon, preferably organic, zest and juice
- 10 fresh basil leaves, chopped
- 500 g tomatoes, cut in halves
- 3 pinches ground white pepper
- 400 g courgettes, cut in cubes (approx. 1 cm)
- 100 g yellow pepper, cut in strips (approx. 3 cm long)
- 200 g fennel bulb, cut in strips (approx. 3 cm long)
- 160 g green olives, pitted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1494 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and Pancetta Stew
1h
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1h
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1h 30min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1h 5min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Meatballs in Spanish sauce
55min
Smooth fennel and carrot soup
40 Min
Calamares a la Americana
50min
Spinach and Cheese Soufflés
35 Min