Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 sprigs fresh coriander, roughly chopped
-
250
g Egyptian rice
of 250 g short-grain rice - 1000 g water
- 10 - 12 peppers, mixed, medium-sized
- 200 g onions, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp Arabian spice mix
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tbsp tomato purée (concentrated)
- 300 g ripe tomatoes, cut into quarters
- 1 tsp sugar
- 2 small green chillies
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
of 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 400 g raw shrimps, peeled, deveined
- 30 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2079 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 51.5 g
- Vetten
- 8.2 g
Alternatieve recepten
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Sicilian prawn salad
40 min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Arabian ice cream
10h 25min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1h 20min
Chicken moghrabieh
1h 25min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 20min
Salmon tartare
25min
Shrimp & Crab Linguine
25min