Apparaten en accessoires
Avocado with Egg and Salmon Tartare
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
6 portions
Ingrediënten
-
large eggs chilled, straight from the refrigerator6
-
water to fill to the 1L mark
-
dill, fresh leaves only2 sprigs
-
salmon fillet, fresh, skinless cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
red peppercorn, dried divided1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
microgreens to garnish
-
white bread, in square, sliced, for toasting6 slices
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
457.9 mg
Eiwitten
20.6 g
Calorieën
1580.1 kJ /
376.2 kcal
Vetten
24.1 g
Vezels
7.3 g
Verzadigd vet
4.7 g
Koolhydraten
16.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Happy Easter!
8 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza Diavola
Geen beoordelingen
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45min
Cutter Beet Carpaccio
Geen beoordelingen
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1u. 50min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2u. 10min
Gochujang seafood risotto
1u.
Cooked Quinoa
15min
Japanese ramen noodle soup
1u. 50min
Yellow coloured eggs
Geen beoordelingen
Red-bown coloured eggs
Geen beoordelingen
Bourbon Ginger Fizz (Metric)
5min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min