Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 large eggs, chilled, straight from the refrigerator
- water, to fill to the 1L mark
- 2 sprigs dill, fresh, leaves only
- 250 g salmon fillet, fresh, skinless, cut into pieces
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 5 g extra virgin olive oil
- 1 tsp red peppercorn, dried, divided
- ½ tsp sea salt
- 3 avocados
- microgreens, to garnish
- 6 slices white bread, in square, sliced, for toasting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1580.1 kJ / 376.2 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 457.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Chocolate Cake Pops
4 godz. 50 min
Pink Waffles with Fruit
30min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10min
Bibimbap burrito
45min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6 Std. 5 Min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 godz. 40 min
Savory tart with tuna, eggs and capers
1h
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 Std. 35 Min