Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g water
- 90 g olive oil
- 50 g honey
- 3 tsp dried yeast
- 270 g wholemeal flour
- 250 g white flour, plus extra for dusting
- 3 eggs
- 1 ½ tsp salt
- 3 tsp za'atar, plus extra for sprinkling
- 60 g green olives, pitted, coarsley chopped (approx. 20 olives)
- 1 tbsp water
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 481 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 6.1 g
Alternatieve recepten
Classic Wholemeal
2 Std. 40 Min
Sourdough Bread with Olives
5 Std. 20 Min
Venezia Bread
11h
Slow-cooked Haricot Beans
14h 40min
Tangzhong milk bread
2h 45min
Rye Flatbreads
2 godz. 10 min
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Yoghurt Bread
2 Std.
Artisan Bread (Betty) Metric
4u. 35min
Olive Bread Rolls
2 Std.
Seedy Wholemeal Bread
1 godz. 35 min
Simple Mixing Bread
3 Std. 20 Min