Apparaten en accessoires
Steamed wholemeal bread
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
20 slices
Ingrediënten
-
butter for greasing1 tbsp
-
2 tbsp oat flakes, and linseeds, for dustingwheat semolina for dusting2 tbsp
-
250 g wheat grainsspelt grains250 g
-
water1250 g
-
10 g honeysugar beet molasses (optioneel)10 g
-
2 tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast crumbled20 g
-
bread flour plus extra for dusting50 g
-
balsamic vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
60 - 80 g mixed seeds, (e.g. pumpkin seeds, linseeds)sunflower seeds100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Eiwitten
4 g
Calorieën
409 kJ /
98 kcal
Vetten
4 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fabulous Flavour on Every Level
72 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6 Std. 40 Min
Marinated peppers
55 Min
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1 Std.
Pumpkin soup
35 Min
Steamed Whole Grain Bread
3 Std. 25 Min
Scandinavian Rye Bread
27 Std.
Apple tart
1 Std.
Plum slice
1 Std. 30 Min
Pumpkin Soup
35 Min
Rustic Bread
2 Std.
Nut and Seed Butter
10 Min
Seedy Wholemeal Bread
1 Std. 35 Min