Apparaten en accessoires
Buckwheat Crispbread
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
10 pieces
Ingrediënten
-
buckwheat grains (see tip)120 g
-
oat bran (see tip)30 g
-
rolled oats (see tip)50 g
-
amaranth grains puffed (see tip)30 g
-
mixed seeds (e.g. sesame, poppy, chia, flax, sunflower, pumpkin)100 g
-
sunflower oil30 g
-
water250 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
176.2 mg
Eiwitten
5.3 g
Calorieën
685.5 kJ /
163.8 kcal
Vetten
9.2 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
18.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Free From
76 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
White Bean and Feta Dip
5min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1u.
Dairy-free Cashew Nut Spread
12u. 10min
Amaranth Crispbread
1u. 15min
Roasted Cauliflower Houmous
30min
Brown Rice Milk (Metric)
10min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9u. 10min
Spelt and Buckwheat Bread
1u. 55min
Avocado and Cashew Chocolate Mousse
5min
Nut Bread
1u. 20min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3u. 50min