Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g popping corn
-
65
g buckwheat grains, raw
of 65 g buckwheat flour - 80 g quinoa
- 40 g chia seeds
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 25 g honey
- 250 g water, lukewarm
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 573 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 19.4 g
- Vetten
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Sesame and Chia Seed Loaf
2h 20min
Spelt and Buckwheat Bread
1 Std. 55 Min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1h 10min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Vegetable Oat Bake
1 Std. 15 Min
Gluten Free Plain Flour
5min
Vegan Cheese Alternative
6h 40min
Buckwheat and almond slider buns
1 Std. 15 Min
Tahini and Beetroot Dip
1 Std. 15 Min
Sweet Potato Brownies
8h 55 min