Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g fresh parsley leaves
- 150 g stale white bread, torn in pieces
- 250 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 100 g salted butter, diced
- 600 g pollock fillets, skinless, boneless
- 200 g double cream
- 200 g plain flour
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp fine sea salt
- 3 large eggs, beaten
- sunflower oil, for frying, plus extra for greasing hands
- 40 g pitted black olives
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1757.3 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sardine Empanada
1h 40min
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Peach Melba
35 min
Bolivian Rice Pilaf
45min
Apple Punch
30 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Cucumber Gin Granita
45min
Wild Rice and Tuna Salad
50min
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4 Std. 30 Min
Mango and cayenne juice
10 min
Apple, Raspberry and Citrus Fruit Juice
10 min