Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Starter Dough
- 80 g milk
-
10
g fresh yeast, crumbled
of 1 tsp dried instant yeast - 1 tsp caster sugar
- 130 g strong white bread flour
- water, warm, for soaking
Dough
- 120 g caster sugar
- 1 lemon, preferably organic, zest only, without white pith
- 1 orange, preferably organic, zest only, without white pith
- 60 g milk
- 70 g unsalted butter, at room temperature, plus extra for greasing
- 2 medium eggs
-
20
g fresh yeast, crumbled
of 2 tsp dried instant yeast - 30 g orange blossom water (see tip)
- 450 g strong white bread flour
- 1 pinch fine sea salt
Assembly
- 1 medium egg, beaten
- 100 - 150 g mixed candied fruit, to taste
- 30 g flaked almonds
- 50 g caster sugar (moistened with a few drops of water)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 8.03 g
- Koolhydraten
- 50.72 g
- Vetten
- 7.58 g
- Vezels
- 1.87 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24h
Baklava
3h 45 min
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
15 godz. 55 min
Cauliflower Cheese Bites with Sour Cream Dip
4 Std. 15 Min
Incan Hot Chocolate
40min
Coconut Mocha Frappe
3h 30min
Bread Rolls with Condensed Milk
1h 15min
Mandarin and Orange Juice
5min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 min
Piped Raspberry Mousse
1h
Mango, Orange and Strawberry Juice
10 min
Pistachio Pesto
10 min