Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Starter Dough
- 80 g milk
-
10
g fresh yeast, crumbled
of 1 tsp dried instant yeast - 1 tsp caster sugar
- 130 g strong white bread flour
- water, warm, for soaking
Dough
- 120 g caster sugar
- 1 lemon, preferably organic, zest only, without white pith
- 1 orange, preferably organic, zest only, without white pith
- 60 g milk
- 70 g unsalted butter, at room temperature, plus extra for greasing
- 2 medium eggs
-
20
g fresh yeast, crumbled
of 2 tsp dried instant yeast - 30 g orange blossom water (see tip)
- 450 g strong white bread flour
- 1 pinch fine sea salt
Assembly
- 1 medium egg, beaten
- 100 - 150 g mixed candied fruit, to taste
- 30 g flaked almonds
- 50 g caster sugar (moistened with a few drops of water)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 8.03 g
- Koolhydraten
- 50.72 g
- Vetten
- 7.58 g
- Vezels
- 1.87 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pogača (bread)
3 Std.
Ghostly Pizza
1h 45min
Carrot and Sesame Burgers
1h 15min
Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
1 Std. 40 Min
Milk Bread
2u. 20min
Pistachio Cupcakes
40min
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
Geen beoordelingen
Almond Easter Sheep
2 godz. 45 min
Milk bread
2u. 20min
Pretzels
1h
Italian Easter Bread
3 Std. 50 Min
Calzone Napoletano
1 Std. 40 Min