Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge Cake
- 1 orange, thin peelings of skin, juice and pulp
- 4 medium eggs
- ¼ tsp salt
- 40 g sugar
-
30
g plain flour
of cornflour - 20 g cornflour
- 5 g baking powder
- 1 tsp natural vanilla extract
-
25
g sunflower oil
of vegetable oil
Orange Curd
- 1 medium egg
- 50 g unsalted butter, diced
- 40 g sugar
Assembly
- 1 Tbsp icing sugar (optional)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 780 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 161 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min
Lemon Drizzle Cake
1 Std. 30 Min
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1h
Scones
30 min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1h 20 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 Std. 25 Min
Coffee and Walnut Cake
1 Std. 10 Min
Arctic Roll
14 Std.
Madeira Cake
1 Std. 30 Min
Monkey Bread (Małpi Chlebek)
3 Std.
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20 min
Kek Pisang Lembab (Moist Banana Cake)
1h