Orange Chiffon Cake
TM6 TM5 TM31

Orange Chiffon Cake

4.5 (40 beoordelingen)

Ingrediënten

Sponge Cake

  • 1 orange, thin peelings of skin, juice and pulp
  • 4 medium eggs
  • ¼ tsp salt
  • 40 g sugar
  • 30 g plain flour
    of cornflour
  • 20 g cornflour
  • 5 g baking powder
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 25 g sunflower oil
    of vegetable oil

Orange Curd

  • 1 medium egg
  • 50 g unsalted butter, diced
  • 40 g sugar

Assembly

  • 1 Tbsp icing sugar (optional)

Voeding
per 1 slice
Calorieën
780 kJ / 187 kcal
Eiwitten
4.3 g
Koolhydraten
18 g
Vetten
11 g
Verzadigd vet
4.5 g
Vezels
0.6 g
Natrium
161 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten