Apparaten en accessoires
Orange Chiffon Cake
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
8 slices
Ingrediënten
Sponge Cake
-
orange thin peelings of skin, juice and pulp1
-
medium eggs4
-
salt¼ tsp
-
sugar40 g
-
cornflourplain flour30 g
-
cornflour20 g
-
baking powder5 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
vegetable oilsunflower oil25 g
Orange Curd
-
medium egg1
-
unsalted butter diced50 g
-
sugar40 g
Assembly
-
icing sugar (optional)1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
161 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
780 kJ /
187 kcal
Vetten
11 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
4.5 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Go Green, Feel Good
71 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Mango Swiss Roll
40min
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24u.
Fried Masa (Fermented Rice Pancake)
12u. 30min
Orange Sponge Cake
1u.
Balinese Betutu Chicken
5u. 35min
Pistachio and Almond Filo Coil
1u. 15min
Tiramisu
5u. 20min
Onde Onde Cupcakes
1u. 5min
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1u.
Chocolate and Cream Cheese Tart
4u. 30min
Chocolate Cheesecake with Marshmallow Topping
3u. 5min
Milk Chocolate and Banana Cake
3u. 35min