Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge Cake
- 1 orange, thin peelings of skin, juice and pulp
- 4 medium eggs
- ¼ tsp salt
- 40 g sugar
-
30
g plain flour
of cornflour - 20 g cornflour
- 5 g baking powder
- 1 tsp natural vanilla extract
-
25
g sunflower oil
of vegetable oil
Orange Curd
- 1 medium egg
- 50 g unsalted butter, diced
- 40 g sugar
Assembly
- 1 Tbsp icing sugar (optional)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 780 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 161 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Chip Cake
1h 30min
Sweet Potato Bread Rolls
3h
Potato and Rosemary Flatbread (TM6)
1h
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6 godz. 10 min
Marble Cake
2h 10min
Number Cake
2h
Milk Chocolate and Banana Cake
3 godz. 35 min
Fluffy Japanese Cheesecake
1h 50 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min
Kek Pisang Lembab (Moist Banana Cake)
1h
Lemon Drizzle Cake
1h 30min
Fudgy chocolate cake
50min