Orange Chiffon Cake

Orange Chiffon Cake

4.6 45 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
8 slices

Ingrediënten

Sponge Cake
  • orange thin peelings of skin, juice and pulp
    1
  • medium eggs
    4
  • salt
    ¼ tsp
  • sugar
    40 g
  • plain flour
    30 g
    cornflour
  • cornflour
    20 g
  • baking powder
    5 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • sunflower oil
    25 g
    vegetable oil
Orange Curd
  • medium egg
    1
  • unsalted butter diced
    50 g
  • sugar
    40 g
Assembly
  • icing sugar (optional)
    1 Tbsp

Voeding per 1 slice

Calorieën 187 kcal / 780 kJ
Eiwitten 4.3 g
Vetten 11 g
Koolhydraten 18 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 4.5 g
Natrium 161 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...