Apparaten en accessoires
Orange Chiffon Cake
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
8 slices
Ingrediënten
Sponge Cake
-
orange thin peelings of skin, juice and pulp1
-
medium eggs4
-
salt¼ tsp
-
sugar40 g
-
cornflourplain flour30 g
-
cornflour20 g
-
baking powder5 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
vegetable oilsunflower oil25 g
Orange Curd
-
medium egg1
-
unsalted butter diced50 g
-
sugar40 g
Assembly
-
icing sugar (optional)1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
161 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
780 kJ /
187 kcal
Vetten
11 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
4.5 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Go Green, Feel Good
71 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Strawberry, Peach and Kiwi Tart
7 Std.
Yoghurt Cake
1 Std.
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Cherry Crumble Cake
1 Std. 45 Min
Marble Cake
2 Std. 10 Min
Sweet Potato Bread Rolls
3 Std.
Chocolate, Hazelnut and Orange Buns
1 Std. 30 Min
Onde Onde Cupcakes
1 Std. 5 Min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13 Std. 10 Min
Carrot Cake
2 Std. 30 Min
Orange Sponge Cake
1 Std.
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min