Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Sponges
- 200 g dark chocolate, small pieces or callets
- 200 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 100 g water
- 250 g self-raising flour
- 250 g caster sugar
- 80 g sour cream
- 25 g cocoa powder
- 3 large eggs
- 1 tsp vanilla extract
Whipped Cream
- 750 g double cream
- 75 g golden caster sugar
- 2 tsp vanilla extract
Assembly
- 200 g tinned pitted black cherries, in syrup (drained weight), syrup reserved
- 50 g dark chocolate, shavings
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2903 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 30 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 307 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Raspberry and Coconut Cake
1hod. 50min
Chocolate Dipped Shortbread Hearts
5 Std.
Biscoff Spread
10 min
Carrot Cake
2h 30min
Melting Snowman Biscuits
3h
Brain Cupcakes
1h 40min
Gingerbread People
1hod. 30min
Raspberry, Lemon and White Chocolate Traybake
1h 10min
Coconut and Chocolate Easter Cake
3h
Pistachio Cupcakes
40 min
Meringue Ghosts
12h 25min
Red Velvet Cake
1h 20 min