Apparaten en accessoires
Tomato Focaccia
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u.
12 portions
Ingrediënten
-
strong white bread flour500 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
water350 g
-
salt1 tsp
-
cherry tomatoes halved30
-
fresh rosemary chopped2 Tbsp
-
coarse sea salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
716 kJ /
171 kcal
Vetten
3.4 g
Koolhydraten
29.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook 2018
174 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Cheese and Basil Knots
1u. 30min
Focaccia
3u.
Mediterranean Bread
5u. 20min
Fruit Nectar
10min
Milk Bread
2u. 20min
Pitta Bread
2u.
Baguettes
3u. 45min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2u. 30min
Persian Flatbreads
1u. 45min
Lemon Drizzle Madeleines
4u. 45min
White Finger Rolls
3u. 30min
Onion Focaccia
3u. 20min