Apparaten en accessoires
Tomato Focaccia
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u.
12 portions
Ingrediënten
-
strong white bread flour500 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
water350 g
-
salt1 tsp
-
cherry tomatoes halved30
-
fresh rosemary chopped2 Tbsp
-
coarse sea salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
716 kJ /
171 kcal
Vetten
3.4 g
Koolhydraten
29.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook 2018
174 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Brioche
8u.
Pistachio Ice Cream
10u. 35min
Focaccia
3u.
Middle Eastern Brunch
1u. 20min
Chocolate and Hazelnut Gelato - Gelato al cioccolato e nocciola
9u. 25min
Fresh Pasta Dough
1u.
Choux Pastry
2u.
Pitta Bread
2u.
Profiteroles
2u. 15min
Mayonnaise
5min
Potato and Rosemary Focaccia
2u. 35min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2u. 30min