Apparaten en accessoires
Tomato Focaccia
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u.
12 portions
Ingrediënten
-
strong white bread flour500 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
water350 g
-
salt1 tsp
-
cherry tomatoes halved30
-
fresh rosemary chopped2 Tbsp
-
coarse sea salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
716 kJ /
171 kcal
Vetten
3.4 g
Koolhydraten
29.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook 2018
174 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Pitta Bread
2u.
Sandwich Bread
3u.
Pretzels
1u.
Focaccia
3u.
Brioche
5u.
Baguettes
3u. 45min
Rustic Bread
2u.
Lemon Drizzle Madeleines
4u. 45min
Emmental Gougères
50min
Milk Bread
2u. 20min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3u. 45min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2u. 20min