Apparaten en accessoires
Challah
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
12 portions
Ingrediënten
-
water315 g
-
24 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast8 g
-
sugar85 g
-
vegetable oil60 g
-
medium egg1
-
strong white bread flour600 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
medium egg beaten1
-
sesame seeds, toasted for sprinkling1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
307.3 mg
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
1140.4 kJ /
272.6 kcal
Vetten
6.8 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
45.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Friday Night Dinners
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Strawberry Limeade Mocktail (Diabetes)
10min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50min
Five seed bread
1u. 50min
Scandinavian Brunch Roll
4u. 10min
Lemon Peel Pound Cake
1u. 50min
Peanut Butter Cookies
45min
Yoghurt Cake
1u.
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1u. 30min
Chocolate Chip and Walnut Cookies
45min
Rosemary and Sea Salt Bread
1u. 55min
Pistachio and lemon curd cake
1u. 15min