Gruyère and asparagus Dutch baby pancake

Gruyère and asparagus Dutch baby pancake

4.5 15 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

Batter
  • eggs
    4
  • milk
    200 g
  • plain flour
    130 g
  • sea salt
    1 pinch
White sauce
  • Gruyère cheese cut into pieces
    40 g
  • unsalted butter
    15 g
  • plain flour
    20 g
  • milk
    150 g
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
Pancake
  • unsalted butter
    1 tbsp
  • ham, shaved
    4 slices
  • asparagus blanched, halved legthways (see Tips)
    1 bunch
  • fresh chives finely chopped, to garnish
    3 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1037.8 mg
Eiwitten 25.5 g
Calorieën 1773.3 kJ / 423.8 kcal
Vetten 19.7 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 9.9 g
Koolhydraten 35.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...