Apparaten en accessoires
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
Batter
-
eggs4
-
milk200 g
-
plain flour130 g
-
sea salt1 pinch
White sauce
-
Gruyère cheese cut into pieces40 g
-
unsalted butter15 g
-
plain flour20 g
-
milk150 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Pancake
-
unsalted butter1 tbsp
-
ham, shaved4 slices
-
asparagus blanched, halved legthways (see Tips)1 bunch
-
fresh chives finely chopped, to garnish3 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1037.8 mg
Eiwitten
25.5 g
Calorieën
1773.3 kJ /
423.8 kcal
Vetten
19.7 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
9.9 g
Koolhydraten
35.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Everyday
68 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Festive camembert wreath
1u. 50min
Non-alcoholic Christmas punch
10min
Caprese omelette
30min
Caramel Monster Mud Dip
15min
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
2u. 15min
Artisan potato bread
2u. 5min
Leek and ham tart
1u. 55min
Mini triple layer bundts
35min
Mini rum baba bundts
2u.
Walnut cake with coffee frosting
1u. 10min
Hot Dogs in a Blanket
1u. 40min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min