Spinach and lemon cream cake (gluten free)
TM6 TM5 TM31

Spinach and lemon cream cake (gluten free)

4.2 ( 9 beoordelingen )

Ingrediënten

Spinach cake

  • 500 g frozen chopped spinach
  • butter for greasing
  • 130 g grapeseed oil
  • 4 eggs
  • 180 g caster sugar
  • ½ tsp natural vanilla extract
  • 240 g gluten free flour mix (see Tips)
  • 50 g arrowroot flour
  • 2 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)

Lemon cream

  • 1 tbsp gelatine powder
  • 3 tbsp lemon juice
  • lemon zest cut into 5 strips (1 x 4 cm), no white pith
  • 400 g pouring (whipping) cream
  • 80 g pure icing sugar
  • 1 pomegranate arils only, for decorating

Voeding
per 1 slice
Calorieën
434.8 kcal / 1819.2 kJ
Eiwitten
7.2 g
Vetten
26.1 g
Koolhydraten
46.9 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
9.4 g
Natrium
151.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 100 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten