Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinach cake
- 500 g frozen chopped spinach
- butter, for greasing
- 130 g grapeseed oil
- 4 eggs
- 180 g caster sugar
- ½ tsp natural vanilla extract
- 240 g gluten free flour mix (see Tips)
- 50 g arrowroot flour
- 2 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
Lemon cream
- 1 tbsp gelatine powder
- 3 tbsp lemon juice (approx. 1.5 lemons)
- lemon zest, cut into 5 strips (1 x 4 cm), no white pith
- 400 g pouring (whipping) cream
- 80 g pure icing sugar
- 1 pomegranate, arils only, for decorating
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1813.3 kJ / 431.8 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 26.1 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 114.3 mg
Alternatieve recepten
Black forest cake
5h
Coconut Macaroons
30min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Triple layer bundt cake
1h 30min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 Min
Polenta Cake
1h
Chocolate and pear cake
1h 30min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1h
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35 min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Almond and pear tart
40 Min
Simple chocolate hazelnut cake
1h 15min