Apparaten en accessoires
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 45min
12 slices
Ingrediënten
Spinach cake
-
frozen chopped spinach500 g
-
butter for greasing
-
grapeseed oil130 g
-
eggs4
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
gluten free flour mix (see Tips)240 g
-
arrowroot flour50 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 ½ tsp
Lemon cream
-
gelatine powder1 tbsp
-
lemon juice3 tbsp
-
lemon zest cut into 5 strips (1 x 4 cm), no white pith
-
pouring (whipping) cream400 g
-
pure icing sugar80 g
-
pomegranate arils only, for decorating1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
151.4 mg
Eiwitten
7.2 g
Calorieën
1819.2 kJ /
434.8 kcal
Vetten
26.1 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
9.4 g
Koolhydraten
46.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Peach and plum upside-down cake
50min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3u. 10min
Piernik (Polish honey cake)
2u. 50min
Buckwheat and almond slider buns
1u. 15min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1u. 15min
Halva semifreddo
7u. 30min
Hazelnut Bavarian
6u. 25min
Spelt and Buckwheat Bread
1u. 55min
Orange, hazelnut and coconut balls
2u. 10min
Gluten free waffle cones
35min
Gluten free lamingtons
1u. 30min
Vitality truffles
25min