Spinach and lemon cream cake (gluten free)

Spinach and lemon cream cake (gluten free)

4.4 11 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 45min
12 slices

Ingrediënten

Spinach cake
  • frozen chopped spinach
    500 g
  • butter for greasing
  • grapeseed oil
    130 g
  • eggs
    4
  • caster sugar
    180 g
  • natural vanilla extract
    ½ tsp
  • gluten free flour mix (see Tips)
    240 g
  • arrowroot flour
    50 g
  • gluten free baking powder (see Tips)
    2 ½ tsp
Lemon cream
  • gelatine powder
    1 tbsp
  • lemon juice
    3 tbsp
  • lemon zest cut into 5 strips (1 x 4 cm), no white pith
  • pouring (whipping) cream
    400 g
  • pure icing sugar
    80 g
  • pomegranate arils only, for decorating
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 slice

Natrium 151.4 mg
Eiwitten 7.2 g
Calorieën 1819.2 kJ / 434.8 kcal
Vetten 26.1 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 9.4 g
Koolhydraten 46.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...