Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g olive oil
- 250 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 60 g onions, cut in wedges
-
20
g agave syrup
of 20 g honey - 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 400 g canned chickpeas, drained
- 100 g tahini (sesame paste, see tip)
- 1 tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp freshly ground pepper, adjust to taste
- 20 g lemon juice
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 802 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Plant-based parmesan
5 Min
Gluten free tortillas
40 Min
Vegetable and hazelnut cheese muffins
45 Min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 30 Min
Gluten-free Puff Pastry
1 Std. 30 Min
Gluten-Free Seed Bread
1 Std. 15 Min
Stewed vegetables
45 Min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16 Std. 20 Min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Gluten-Free Bread
1hod. 50min
Buckwheat bread
2h 5 min