Apparaten en accessoires
Chickpea and carrot dip
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
1 jar
Ingrediënten
-
olive oil60 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)250 g
-
onions cut in wedges60 g
-
20 g honeyagave syrup20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
canned chickpeas drained400 g
-
tahini (sesame paste, see tip)100 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
freshly ground pepper adjust to taste½ tsp
-
lemon juice20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
5 g
Calorieën
802 kJ /
192 kcal
Vetten
14 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Discover Thermomix®
5 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Mocha eggnog easter bake
1u. 30min
Sautéed Aubergine (400 g)
35min
Sautéed zucchini (300 g)
15min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Muhamara dip
30min
Lentil loaf
1u. 55min
Raw Chocolate Snaps
1u. 5min
Baba ghanoush
1u.
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1u. 10min
Muhamara dip
5min