Apparaten en accessoires
Millet Cakes
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 5min
8 portions
Ingrediënten
-
millet soaked overnight200 g
-
golden flaxseeds25 g
-
agave nectar20 g
-
water770 g
-
rock salt¼ tsp
-
tahini paste2 tbsp
-
beetroot juice (see tips)3 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3 g
Calorieën
448 kJ /
107 kcal
Vetten
4 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan Desserts
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Low carb burger buns (Skinnymixers)
50min
Vegetable Sticks with Dip and Whole Wheat Bread Rolls
1u. 10min
Kimchi Sauce
20min
Sweet Potato Spoon Bread
1u.
Green Tea Pudding
2u. 20min
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1u. 30min
Za'atar mix substitute
5min
Pumpkin soup
35min
Spelt and Buckwheat Bread
1u. 55min
Coconut Cake
1u. 20min
Mini Carrot Cakes
50min
Wholemeal Mantou
1u.