Apparaten en accessoires
Millet Cakes
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 5min
8 portions
Ingrediënten
-
millet soaked overnight200 g
-
golden flaxseeds25 g
-
agave nectar20 g
-
water770 g
-
rock salt¼ tsp
-
tahini paste2 tbsp
-
beetroot juice (see tips)3 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3 g
Calorieën
448 kJ /
107 kcal
Vetten
4 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan Desserts
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Chocolate Cake
1u. 55min
Vegan tiramisu
3u. 20min
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12u. 20min
Artichoke And Tofu Dip
5min
Blueberry Vanilla Choc Brownies
2u. 5min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10min
Mushroom Stock Paste
1u. 35min
Keto Cream Cheese Pancakes
40min
Nyonya Blue Pea Flower Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
4u. 45min
Vegan mayonnaise
15min
Plant Candy Bar Bites
1u. 50min
Millet flour bread
2u. 35min