Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 1 oz olive oil, plus extra to grease
- 15 oz bread flour
- 2 ½ oz whole wheat flour
- 9 oz warm water (100°F-110°F)
- ½ oz sugar
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
of 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
Filling
- 2 oz sugar
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 8 oz mascarpone
- 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
- 1 oz salted butter, room temperature, divided
- 2 tbsp turbinado sugar, divided
- 12 oz fresh blueberries, divided
- Voeding
- per 1 pieces
- Calorieën
- 7544 kJ / 1803 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 260 g
- Vetten
- 70 g
- Vezels
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan Pizza
1h 30min
Maple Pecan Tart
1h 15min
Ham and Cheese Biscuits
35 min
Bavarian Pretzels
55 min
Cheddar Biscuits
20 min
Kabocha Focaccia
55 min
Hazelnut Strawberry Skillet Cake
55 min
Nutty Twists
40min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min
Gerbeaud Cakes
1h 20min
Apple Fritter Bread
2 godz.
Baklava with Walnuts
3 Std.