Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 1 oz olive oil, plus extra to grease
- 15 oz bread flour
- 2 ½ oz whole wheat flour
- 9 oz warm water (100°F-110°F)
- ½ oz sugar
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
of 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
Filling
- 2 oz sugar
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 8 oz mascarpone
- 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
- 1 oz salted butter, room temperature, divided
- 2 tbsp turbinado sugar, divided
- 12 oz fresh blueberries, divided
- Voeding
- per 1 pieces
- Calorieën
- 7544 kJ / 1803 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 260 g
- Vetten
- 70 g
- Vezels
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rugalach
1h 55min
Apple Cake
1h
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35 min
Banana Cream Pie with Wafer Crust
1sa 35 dk
Black Forest Crepes
1h 15 min
Blueberry Coffee Cake
1h
Raspberry Liqueur
172sa 10 dk
Lime Yogurt Berry Mousse
24h 30min
Pretzel Bread
2h
Coconut Almond Candies
55 min
Strawberry Shortcake
1h
Cinnamon Rolls
3 Std.