Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 1 oz olive oil, plus extra to grease
- 15 oz bread flour
- 2 ½ oz whole wheat flour
- 9 oz warm water (100°F-110°F)
- ½ oz sugar
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
of 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
Filling
- 2 oz sugar
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 8 oz mascarpone
- 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
- 1 oz salted butter, room temperature, divided
- 2 tbsp turbinado sugar, divided
- 12 oz fresh blueberries, divided
- Voeding
- per 1 pieces
- Calorieën
- 7544 kJ / 1803 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 260 g
- Vetten
- 70 g
- Vezels
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
New York Cheesecake
9h 30 min
Strawberry Shortcake
1sa
Marble Cake
2h 10 min.
Massachusetts Boston Cream Pie
2sa
Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
1sa
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
1 Std. 5 Min
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28 godz. 20 min
Pumpkin Cheesecake
6 godz. 45 min
Pumpkin Ice Cream
10 godz. 5 min
Checkerboard Sablés
2 Std. 30 Min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55 godz.
Tres Leches Cupcakes
45min