Venezia Bread

Venezia Bread

4.4 11 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 11u.
1 Total recipe

Ingrediënten

  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    2 oz
  • water
    8 ½ oz
  • active dry yeast
    2 ¼ tsp
    1 packet/envelope active dry yeast
  • sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
    11 oz
  • semolina, durum wheat plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
    17 oz
    17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
  • salt
    2 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Total recipe

Natrium 4841 mg
Eiwitten 63 g
Calorieën 9858 kJ / 2356 kcal
Vetten 63 g
Vezels 16 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 386 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...